Yumbox Original uzsonnásdoboz

Kiegyensúlyozott étkezés a Yumbox uzsonnasdobozok segítségével!

Az uzsonnakészítés sokszor nem egyszerű, mert bizony nehéz mindennap tápláló és változatos ételeket készíteni, főleg olyanokat, amelyeket a gyerekek hajlandóak is megenni. A Yumbox uzsonnásdobozokat úgy tervezték, hogy az uzsonnakészítés gyors és egyszerű legyen, a rekeszekkel pedig könnyen követhetők a megfelelő adagok.

Miért fontos a rekeszek mérete?

A Yumbox Original uzsonnásdobozokat dietetikus segítségével tervezték, hogy a rekeszekben elhelyezhető ételtípusok mennyisége megfeleljen a gyerekek táplálkozási igényeinek.

Nem kell megtippelned, hogy milyen ételcsoportból mennyi kell a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, elég ha követed a gyártó ajánlását és a megfelelő feliratú rekeszbe helyezed az oda passzoló ételeket (Diary, Fruit, Protein, Grains, Veggies).

 

 

Könnyebben elkerülheted a pazarlást is, nem fogsz feleslegesen túl sok ételt adni, amit a gyerekek úgyis meghagynának.

A külön rekeszek abban is segítenek, hogy a gyümölcsök és zöldségek ne keveredjenek össze és gusztusosak maradjanak. 

Az egészséges táplálkozás előnyeire, érdemes a gyerekek figyelmét már egészen kis korban felhívni!

Tanulmányok kimutatták, hogy az egészséges életmódról való tanulás segíthet a gyerekeknek önbizalmat szerezni, ami szintén hozzájárul mindennapi jólétükhöz.

A Yumbox dobozokkal mindezt egyszerű megtanítani nekik. Ha helyesen állítjuk össze a doboz tartalmát, minden nap mintával szolgálhatunk, hogy milyen egy ideális kiegyensúlyozott étrend. Ez egyben egy folyamatos vizuális emlékeztető a szülőknek is, hogy mit kellene enniük a gyerekeknek ahhoz, hogy boldogak és egészségesek maradjanak.

Forrás: yumbox.co.au

Vissza a blogba

Mit gondolsz erről a cikkről?

Hozzászólásod jóváhagyást követően fog megjelenni az oldalon.