Uzsonnásdoboz Másként – Nélkülözhetetlen eszközök a könnyen elkészíthető kreatív uzsonnákhoz

Uzsonnásdoboz Másként – Nélkülözhetetlen eszközök a könnyen elkészíthető kreatív uzsonnákhoz

Az uzsonna készítése sokszor kihívást jelent a reggeli rohanásban, ám szerencsére számos praktikus eszköz létezik, amelyek segítségével könnyedén és gyorsan varázsolhatunk látványos uzsonnákat a gyerekeknek. Hullámvágók, szeletelők, kiszúrók, mi a következőket ajánljuk!

A zöldségek és gyümölcsök fontos részét képezik a kiegyensúlyozott étrendnek, azonban gyakran nehéz rávenni a gyermekeket, hogy ezeket megegyék. Az egyik hatékony módszer, ha vonzóbbá tesszük számukra az ételeket. Próbáljunk meg minél látványosabban tálalni, például egy érdekes szeletelés alkalmazásával. Egy alma vagy uborka a hullámos vagy spirál vágóval egészen új formát ölthet, ami sokkal szórakoztatóbbá és vonzóbbá teszi az uzsonnát még a legválogatósabb gyerekek számára is.

 

PRESTO Hullámos vágó

A Tescoma PRESTO hullámos vágó kiválóan alkalmas burgonya, uborka, sárgarépa és hasonló zöldségek vagy gyümölcsök, vaj, tészta és hasonlók díszítő felvágására, mázak díszítésére, stb. Első osztályú rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készült. Mosogatógépben mosható.

GrandCHEF Univerzális gyümölcsvájó

A Tescoma GrandCHEF Univerzális gyümölcsvájóval könnyedén készíthetsz kis golyókat dinnyéből, vagy más ételekből. Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben mosható.

PRESTO Almaszeletelő

A Tescoma PRESTO almaszeletelő könnyen és gyorsan felvágja az almát 8 egyenlő részre, és közben eltávolítja a magházat. Első osztályú rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült. Mosogatógépben tisztítható.

PRESTO CARVING Spirál szeletelő

A Tescoma PRESTO CARVING Spirál szeletelő sárgarépa-, fehér retek-, uborka,- retekből, stb. való díszspirál szeletek készítésére szolgál. A termék első osztályú rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben való tisztításra alkalmas.

Gyümölcs kiszúrók

A különböző formájú kiszúró formáktól életre kel az uzsonna. Tökéletes választás zöldségekhez, kekszekhez, aprósüteményhez is.

Szendvicsformák

A szendvicsformákkal változatos mesebeli formákat vághatsz, garantáltan imádni fogják a gyerekeid.

További dekorációs ötletekért pedig kövesd be Instagram oldalunkat!

 

Vissza a blogba

Mit gondolsz erről a cikkről?

Hozzászólásod jóváhagyást követően fog megjelenni az oldalon.