Zserbógolyó

Zserbógolyó

Karácsonyi ízeket hoz az uzsonnásdobozba és az ünnepi asztalon is megállja a helyét ez a finom desszert. 😊

Hozzávalók:

  • 20 dkg darált keksz
  • 20 dkg darált dió
  • 20 dkg baracklekvár
  • 20 dkg étcsokoládé
  • 1 evőkanál napraforgó olaj

Elkészítés:

Összegyúrom a darált kekszet, diót, baracklekvárt és diónyi golyókat formázok. Az étcsokoládét az étolajjal vízgőz felett megolvasztom. Fogpiszkáló segítségével a folyékony csokiba mártom a golyókat. Tetszés szerint megszórhatod a golyókat dekor cukorgyöngyökkel vagy durvára darált dióval. Végül hűtőben hagyom őket megdermedni.

Vissza a blogba

Mit gondolsz erről a cikkről?

Hozzászólásod jóváhagyást követően fog megjelenni az oldalon.